1-op-1 coaching en ondersteuning bij je webinar

webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber

Vind je het geven van een webinar een spannende gebeurtenis, of wil je zelfs voor het eerst een webinar gaan geven en weet je niet hoe zoiets werkt? Heb je het gevoel dat het toch fijn zou zijn om iemand te hebben die je daarbij ondersteunt? 

Wist je al dat heel veel mensen op de achtergrond iemand hebben die hen ondersteunt bij het geven van een webinar?
Dus zo gek is het niet om mij daarvoor te vragen.

Voor je webinar

Vooraf oefenen we samen in een oefenwebinar hoe zo’n webinar geven nou precies werkt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en goed voorbereid te werk gaat en professioneel overkomt bij je deelnemers.

Tijdens je live webinar

Tijdens het webinar treed ik op als moderator en zorg ik ervoor dat de techniek soepel verloopt, zodat jij je niet druk hoeft te maken of alles wel werkt.
Ik monitor de chat, breng vragen van deelnemers onder je aandacht en kan deelnemers helpen als zij onverhoopt technische problemen ondervinden. Ik hou de tijd voor je in de gaten zodat jij gewoon kunt focussen op de inhoud.

Na je webinar

Na je webinar ontvang je van mij de opname, de deelnemerslijst en de statistieken.Indien gewenst kan ik ook de opvolging achteraf/upsell voor je verzorgen.
Denk hierbij aan het bewerken van de opname van je webinar, het nazenden van de opname en de upsell in een nieuwsbrief aan de deelnemers.

Kortom: zorgeloos je webinar geven!

Je kunt mijn inzet bij je webinar zo uitgebreid maken als je wilt.
Ik bied dit all in pakket:

 • Vooroverleg 30 minuten
 • Aanmaken van je webinar (en dus de link waarmee men zich kan aanmelden)
 • Oefenwebinar 45 min zodat je weet hoe eea eruit ziet, hoe het werkt en wat onze rolverdeling is
 • Handige en nuttige tips en tricks, voor de opbouw van je presentatie en tijdens je webinar
 • Voorbereiding en testen voorafgaand aan het live webinar, zorgen dat alles technisch in orde is, geluid werkt, webcam werkt,
  presentatie in beeld is, etc.
 • Live webinar, waarbij ik uiteraard aanwezig ben en je ondersteun
 • Opname van het webinar en lijst met gegevens van de deelnemers
 • Optioneel gebruik van mijn webinaraccount

Eventueel kun je dit uitbreiden met:

 • Advisering over de inhoud van je webinar
 • Advisering over planning en promotie
 • Sales- en/of landingspagina aanmaken
 • Presentatie maken 
 • Opname monteren en/of opname verzenden
 • Mailadressen importeren in je mailprogramma
 • Follow up mail verzenden

Elke klant is anders en elke vraag is anders.
Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een offerte op maat.

Nog geen eigen tool? Geen nood!

Wil je webinars geven, maar heb je zelf nog geen webinar-account? Twijfel je of je wel zo'n duur account wil afsluiten omdat je slechts incidenteel webinars geeft?
Of weet je gewoon nog niet of webinars geven wel iets voor je is en wil je dat eerst eens testen?
Of weet je nog niet welke tool je wil gaan aanschaffen omdat je niet weet welke het meest geschikt is voor jou om mee te gaan werken?

Je schaft ook geen auto aan voordat je autorijlessen gaat nemen. Toch? Ik heb dé oplossing voor je:
Ik bied namelijk de mogelijkheid om mijn GoToWebinar-account te 'lea
sen'.

Hoe dat in zijn werk gaat?
Wanneer je mij inzet voor het coachen/ondersteunen bij je webinar, bied ik je aan om tegen een kleine vergoeding ook gebruik te maken van mijn GoToWebinar-account, zo vaak als je maar wil.
Ik help je dan dus niet alleen bij de technische kant, maar bied je ook de techniek zelf om je webinar te geven. Hoe mooi is dat?


Interesse? Neem dan contact met me op voor meer informatie.

Uiteindelijk zelf een webinartool aanschaffen?

Was je eerste webinar een succes en ben je zo ver dat je zelf een webinartool wil aanschaffen? Dan kan ik je daarbij adviseren en als je daar behoefte aan hebt kan ik je ook in een oefensessie bekend maken met je nieuwe, eigen tool.

Korting op een GoToWebinar-account
Ik ben affiliate van GoToWebinar. Dat houdt in dat als je via mij je account afsluit bij GoToWebinar, ik daar een vergoeding voor krijg.Echter, ik kan jóu ook aantrekkelijke voordelen bieden:

 • 25% korting op het maandbedrag
 • Maandelijks betalen ipv in 1x het hele jaarbedrag
 • Geen activatiekosten (ter waarde van 1 maand abonnementskosten)
 • Contact met de Nederlandse accountmanager bij vragen

Webinargeek
Daarnaast ben ik ook affiliate van Webinargeek.
Wil je Webinargeek aanschaffen, doe dat dan via deze link, daarmee maak je niet alleen Webinargeek blij met jou als nieuwe klant, maar ook mij!

Lees vooral ook even deze blog van Webinargeek.

Heb je interesse? Of wil je meer weten over een andere tool?
Neem dan contact met me op, want mogelijk kan ik daar iets in betekenen.

Wat mijn klanten zeggen 
nadat ze hun (eerste) webinar hebben gegeven
met mijn ondersteuning

webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber

Hanneke Wessel &
Martine de Troije
Online Office Coaches 

"Anita heeft ons bijgestaan bij ons eerste webinar. Dankzij haar voorbereiding en nuttige tips hebben we deze glansrijk doorstaan. Het was een feestje om zo met elkaar te werken. Anita vanuit Amersfoort, Martine vanuit Lelystad en Hanneke vanuit Leiden. Met de techniek, het internet en webinartools wordt de wereld zoveel kleiner en leuker.
Anita is stressbestendig en super enthousiast. Wij konden ons echt richten op de inhoud en ons verhaal doen zonder ons druk te maken over de tijd, de reacties in de chat of het geluid. Dat hield zij voor ons in de gaten. Echt geweldig. Wij blijven graag met haar werken."

webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber

Denise Hulst
Het Betere Werken


"Begin 2016 heb ik na een aantal faliekant technisch mislukte webinars een webinarfobie opgelopen.Ik had de moed al bijna opgegeven en bedacht dat webinars voor mij het toch niet zouden worden, terwijl ik wel de toegevoegde waarde zie van ondernemen 3.0. Ik had een challenge gepland en bij de gedachte dat ik webinars zou gaan houden brak het zweet me regelmatig uit. Totdat ik Anita tegenkwam en ik de knoop doorhakte en haar vroeg om voor mij m'n webinars te verzorgen. Typisch een geval van: "Waarom heb ik dit nou toch niet eerder gedaan???". Heerlijk, nu kan ik al mijn denk- en doe-kracht gebruiken voor de inhoud van mijn webinar. Zorgeloos webinarren. Ik had er nog nooit van gehoord, geloofde er niet in maar tot mijn verbazing bestaat het. Dankzij deze webinar wizard. Dank je wel Anita, voor je professionele inzet."

webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber

Jantien van Driel
Copyschool

"Anita heeft mij wegwijs gemaakt in de webinar jungle. Met haar heldere instructies en tips kreeg ik het vertrouwen om zelf achter de knoppen te kruipen. Sindsdien doe ik het probleemloos en met heel veel plezier.
Mijn klanten houden van webinars.
Voor mij echt dé manier om mijn schrijftrainingen meer diepgang te geven.
En wat ook fijn is: Anita is een heel tof mens! Huur in die webinarcoach!"

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen?
Like dan de Facebook pagina Webinars Zonder Zorgen